Leverantörer

Vi försöker hålla ett så stort utbud som möjligt, så att du som kund ska kunna välja bland det mesta av det bästa. Att ha många leverantörer gör det möjligt för oss att erbjuda dig som kund den absolut bästa lösningen till det bästa möjliga priset.

På den här sidan har vi samlat några av våra största leverantörer av däck med en liten kort beskrivning av dem och en länk till deras hemsida. Gå gärna in på deras hemsidor och läs mer om dem, eller kontakta oss – vi svarar gärna på era frågor!


Våra däckleverantörer

Nokian

Nokian Tyres, med bas i den Finska staden Nokia, tillverkar däck särskilt anpassade för det nordiska klimatet – snö, mycket regn och grövre asfalt.

Läs mer»

Pirelli

Italienska Pirellis racingdäck är legendariska. Pirelli finns i över 160 länder med ca 10,000 återförsäljare runt om i världen.

Läs mer»

Goodyear

Amerikanska Goodyear är ett av världens mest igenkända däckmärken. Goodyear finns representerat på 6 kontinenter och vi förstår varför.

Läs mer»

Michelin

Franska Michelin är en av världens största däcktillverkare. Michelin har stått för många innovationer inom däckdesign, och utvecklas ständigt.

Läs mer»

Gislaved

Svenska Gislaved är en av världens ledande säkerhets experter, speciellt när det kommer till vinterdäck. Men även försäljningen av Gislaveds sommardäck har under de senaste året ökat avsevärt, både i Sverige och i andra delar utav världen.

Läs mer»

Bridgestone

Japanska Bridgestone är världens största däcktillverkare. Bridgestone Sweden AB har sitt huvudkontor i Sundsvall och levererar däck till den svenska marknaden.

Läs mer»

Dunlop

Skotten Dunlop uppfann det pneumatiska däcket 1888 när han kom på idén att trä luftfyllda gummislangar över fälgarna på sin sons tre-hjuling. Sedan dess har det gått 120 år och Dunlop har fortsatt att utveckla och förbättre däcket.

Läs mer»

Firestone

Amerikanska Firestone grundades år 1900, Firestone är idag en del av Bridgestone.

Läs mer»